Agenda

Rust & Vitaliteit

De Innerlijke Reis naar Ontspanning

Heb je het gevoel dat je constant in de overdrive staat, worstel je met stress of voel je je uitgeput door de eisen van het dagelijks leven? Dan ben je niet alleen. In onze drukke wereld kan het moeilijk zijn om even tot rust te komen en aandacht te besteden aan onze innerlijke welzijn.

Maar wat als ik je vertel dat er een pad is naar innerlijke rust, vitaliteit en een leven dat in balans is? Wat als je kunt leren hoe je stress kunt verminderen, burn-out kunt voorkomen en je leven kunt verrijken met meer ontspanning en zelfzorg?

De cursus, "Rust & Vitaliteit: De Innerlijke Reis naar Ontspanning," is jouw kompas op deze reis. We combineren de kracht van yoga, mindfulness om je te begeleiden naar een gezonder, gelukkiger en stressvrij leven.

Tijdens deze 6-weekse reis zul je:

  • Ontdekken hoe je stressoren kunt identificeren en effectief kunt beheren.
  • Yoga-oefeningen en ademhalingstechnieken leren die speciaal zijn ontworpen voor stressvermindering.
  • Zelfbewustzijn vergroten en persoonlijke groei stimuleren.
  • Je pad naar innerlijke rust en vitaliteit uitstippelen.

Of je nu op zoek bent naar manieren om burn-out te voorkomen, je energie te herstellen, of gewoon een beetje meer balans in je leven wilt brengen, deze cursus biedt de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt.

Ben je klaar om jouw innerlijke rust en vitaliteit te vinden? Doe mee met deze cursus en neem de eerste stap op jouw reis naar ontspanning en welzijn.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan contact op. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen op deze inspirerende reis!

Yin XL

Winter Solstice

donderdag 21 december 

Op de donkerste dag van het jaar, nodig ik je uit om de magie van de winterzonnewende te ervaren en jezelf te verwennen met diepe ontspanning en innerlijke reflectie. Dit bijzondere evenement, gehuld in het warme schijnsel van kaarslicht, belooft een verkwikkende en inspirerende ervaring te worden.

Tijdens deze twee uur durende reis naar binnen, zullen we de wijsheid van de natuur volgen en ons laten leiden door de energie van de winterzonnewende. Onze Yin yoga-sessie, perfect ontworpen voor deze gelegenheid, zal je helpen om los te laten, te ontspannen en diep in je lichaam te zakken. We zullen zachte, rustgevende houdingen aannemen, ondersteund door kussens, dekens en blokken, en we zullen de meridianen in ons lichaam openen om de levensenergie te laten stromen.

Na de Yin yoga-sessie zullen we ons overgeven aan een geleide Yoga Nidra-meditatie, waardoor we de ultieme staat van ontspanning bereiken. Dit is het moment waarop je de innerlijke rust zult vinden die past bij deze tijd van het jaar, terwijl we ons voorbereiden om het licht opnieuw te verwelkomen in ons leven.

  • Datum: 21 december 2023
  • Tijd: 19:30-21:30
  • Locatie: Studio Jade Yoga & Coaching
  • Investering: €30 per persoon

Er zijn slechts 9 plekken beschikbaar om een intieme en diepgaande ervaring te waarborgen, dus zorg ervoor dat je je snel aanmeldt om jouw plek te reserveren.

Dus kom samen met ons, omringd door kaarslicht, en verbind je met de spirituele betekenis van de winterzonnewende. Laat de drukte van het dagelijkse leven achter je en omarm de stilte en de kracht van deze bijzondere tijd.

Nieuwsbrief, mis niks!

Wil je op de hoogte worden gehouden van alle toekomstige activiteiten van Jade Yoga & Coaching?

 Meld je dan aan voor de nieuwsbrief