Coaching

We hebben allemaal momenten waarop we vastlopen of waarop we willen groeien en onszelf willen ontwikkelen. Als coach kan ik je ondersteunen om deze uitdagingen in het leven aan te gaan. 

Mijn benadering van coaching gaat verder dan alleen het oplossen van problemen. Ik geloof dat alle aspecten van ons leven met elkaar verbonden zijn en dat het vinden van een balans tussen deze aspecten cruciaal is voor onze algehele gezondheid en welzijn. Als holistisch coach richt ik me dan ook op alle aspecten van jou als persoon - fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel.

Ik maak gebruik van verschillende technieken en methoden, waaronder mindfulness, meditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen, lichaamswerk, cognitieve gedragstherapie en andere technieken om je te helpen bij het bereiken van je doelen en het creëren van meer balans en harmonie in je leven. Ik werk samen met jou om een op maat gemaakt plan te ontwikkelen dat past bij jouw unieke behoeften en doelen.

 

Heb je het gevoel dat je vastloopt in het leven? Misschien vraag je te veel van jezelf, loop je telkens tegen dezelfde obstakels aan, of voel je dat er iets ontbreekt maar weet je niet precies wat. Je beseft dat er verandering nodig is, maar je hebt wat hulp nodig om te weten hoe je dit aan moet pakken. Als coach kan ik je ondersteunen bij deze uitdagingen. Samen kunnen we werken aan het doorbreken van patronen, het vinden van meer balans en het creëren van een leven waarin je je ontspannen en tevreden voelt. 

 

Op dit moment ben ik bezig met het volgen van een scholing gericht op systemische benadering van coaching. Dit is ook een hele waardevolle tool die ingezet kan worden. Door te kijken naar jouw systeem (gezin van herkomst-huidige gezin), met behulp van (tafel) opstellingen inzichtelijk maken in welke patronen je vast loopt. Ook dit kan worden ingezet om jou te begeleiden naar een ontspannen en tevreden leven. 

 

Wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact op. We plannen samen een eerste kennismaking.