Je eigen plek innemen

In een wereld vol complexe relaties en systemische dynamieken kan het innemen van je eigen plek en het volledig mogen zijn wie je bent een uitdagende taak zijn. Het onbewuste van het familiesysteem speelt hierbij een cruciale rol, aangezien diepgaande patronen en gedragingen van generatie op generatie worden doorgegeven, soms zelfs zonder dat we ons daarvan bewust zijn. Dit is een ontdekkingsreis die mij persoonlijk enorm heeft geholpen, en ik deel graag mijn ervaring.

Lees meer »

Stress ontrafeld: Wat het is en hoe het ons beïnvloedt

Je kent vast wel iemand in je omgeving - misschien wel een vriend, een collega, of een familielid - die worstelt met stress, overspannen is of een burn-out heeft. Misschien ben je zelf die persoon geweest, of ervaar je dit op dit moment. Als yogadocent en coach gespecialiseerd in stress en burn-out, heb ik niet alleen mensen ontmoet die deze uitdagingen het hoofd bieden, maar heb ik ook mijn eigen persoonlijke gevecht tegen stress en burn-out ervaren.

Lees meer »

Een mooie ontspannen zomer

Ontdek hoe je stress kunt verminderen en optimaal kunt ontspannen tijdens de zomermaanden. Deze blog geeft je waardevolle tips om volop te genieten en je welzijn te vergroten. Klaar om jezelf te verwennen met een ontspannen zomer? Lees verder!

Lees meer »

De voordelen van yoga

Yoga is een oude praktijk die zijn oorsprong vindt in India en die de laatste jaren wereldwijd aan populariteit heeft gewonnen. Het is een beoefening die het lichaam, de geest en de ziel in balans brengt en daarmee vele voordelen biedt. In deze blog zullen we enkele redenen bespreken waarom yoga zo goed voor je is en waarom het de moeite waard is om het in je dagelijkse routine op te nemen.

Lees meer »