Familieopstellingen

Welkom bij Jade Yoga & Coaching! Ben je benieuwd naar familieopstellingen en wat het voor jou kan doen? Bij ons kun je terecht voor informatie en begeleiding op het gebied van familieopstellingen. Deze bijzondere methode kan inzicht geven in familierelaties en persoonlijke blokkades.


Wat zijn familieopstellingen?

Familieopstellingen is een krachtige methode die inzicht biedt in de onderliggende dynamieken binnen familiesystemen. Ontwikkeld door de Duitse psychotherapeut Bert Hellinger, richt deze benadering zich op het verkennen en begrijpen van de onzichtbare verbindingen en patronen die ons gedrag en onze relaties beïnvloeden.

Bij Jade Coaching kun je familieopstellingen ervaren in verschillende vormen.

In een familieopstellingen sessie in een groep, worden deelnemers uitgenodigd om representanten te zijn voor familieleden of andere relevante elementen binnen hun systeem. Door middel van deze opstelling wordt het mogelijk om de onderliggende dynamieken en verstrikkingen binnen het systeem zichtbaar te maken.

Voor wie liever één op één werkt, bied ik opstellingen aan met vloerankers of een tafelopstelling met behulp van poppetjes, waarbij de focus volledig op jou en jouw systeem ligt.

De kracht van familieopstellingen ligt in het feit dat het niet alleen de individuele persoon centraal stelt, maar het hele familiesysteem. Door de verborgen dynamieken te erkennen en te onderzoeken, kunnen deelnemers patronen doorbreken, emotionele blokkades oplossen en innerlijke rust vinden.

Of je nu worstelt met terugkerende conflicten in relaties, gezondheidsproblemen, of het gevoel hebt vast te zitten in bepaalde levensgebieden, familieopstellingen biedt een unieke kans om dieper te graven en nieuwe perspectieven te verkennen.

Ontdek de helende kracht van familieopstellingen en geef jezelf de mogelijkheid om vrij te worden van belemmerende patronen en in harmonie te leven met jezelf en je familie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een sessie te plannen.


Ervaar de kracht van familieopstellingen

Ontdek wat familieopstellingen voor jou kan betekenen en neem de eerste stap naar heling en groei.

Familieopstellingen avond

vrijdag 4 oktober

19:00-22:00 uur

De eerste opstellingen avond bij Jade Yoga & Coaching!

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar dit fenomeen? Een familieopstelling is een hele mooie methode om de dynamieken binnen jouw familiesysteem te onderzoeken. 

Je kunt deelnemen als vraaginbrenger of als representant. 

Als vraaginbrenger kun je je eigen vraag inbrengen, waar loop je tegenaan? In een opstelling gaan we de dynamieken in jouw systeem onderzoeken en zullen patronen zichtbaar worden gemaakt. Dit inzicht helpt je om patronen waarin je vastloopt te doorbreken. 

Je kunt ook deelnemen als representant. Ook dit geeft waardevolle inzichten. 

Tijdens de avond is er ruimte voor twee vraaginbrengers. 

Als vraaginbrenger betaal je  €75,- 

Als representant kun je deelnemen voor €15,- 

 

Ontdek de transformerende kracht van familieopstellingen en schrijf je vandaag nog in!