Rust & Vitaliteit

Jouw innerlijke reis naar ontspanning

Voel je je constant in de overdrive, worstel je met stress of ben je uitgeput door de eisen van het dagelijks leven? Je bent niet alleen. In onze hectische wereld kan het lastig zijn om een moment van rust te vinden en aandacht te besteden aan ons innerlijk welzijn.

Maar wat als ik je vertel dat er een weg is naar innerlijke rust, vitaliteit en een gebalanceerd leven? Wat als je kunt leren hoe je stress kunt verminderen, burn-out kunt voorkomen en je leven kunt verrijken met meer ontspanning en zelfzorg?

Welkom bij "Rust & Vitaliteit: De Innerlijke Reis naar Ontspanning." Deze cursus is jouw gids op deze reis. We gebruiken een combinatie van bewustzijnsoefeningen, stressverlagende technieken en mindfulness om je te begeleiden naar een gezonder, gelukkiger en stressvrijer leven.

Gedurende deze 6-weekse training zul je:

  • Je bewust worden van je stressoren en leren hoe je ze effectief kunt beheren.
  • Ontspanningstechnieken, mindfulness en meditatie integreren in je dagelijks leven.
  • Je (dagelijkse) routines onder de loep nemen. 
  • Emoties en gedachten verkennen en leren hoe je ze kunt hanteren.
  • Een persoonlijk pad naar innerlijke rust en vitaliteit ontwikkelen.
  • Tussen de bijeenkomsten ga je aan de slag met huiswerkopdrachten.

Of je nu op zoek bent naar manieren om burn-out te voorkomen, je energie te herstellen, of gewoon meer balans in je leven wilt brengen, deze cursus biedt de begeleiding en ondersteuning die je nodig hebt.

Ben je klaar om jouw innerlijke rust en vitaliteit te vinden? Neem deel aan deze cursus en zet de eerste stap op jouw reis naar ontspanning en welzijn.

Als je meer wilt weten, neem dan gerust contact met me op. Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen op deze inspirerende reis!

 

Start 19 september

19, 26 september, 3, 10, 17 en 24 oktober 

van 19:30-21:00 uur

 

Komen deze data niet uit, maar wil je wel graag de training volgen? Neem dan contact met mij op. Wellicht is er een mogelijkheid om een groep te starten op een ander moment. Het volgen van deze training individueel behoort ook tot de mogelijkheden. 

 

Ervaringen van eerdere deelnemers:

 

'Ik voel me meer relaxed'

 

'Het is me gelukt om gezonde routines in mijn dagelijkse leven in te passen'

 

'Ik ben me veel meer bewust van mezelf, mijn stress en mijn gedachten, daardoor kan ik dit beter van me afzetten.'

 

'Ik heb nu meer rustmomenten als routine ingepland op een dag'